Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Осіння прем҆ єра в сегменті суперкарів Maserati MC20

Головними конкурентами для італійського купе стануть такі моделі як Ferrari F8 Tributo і McLaren 720S, але крім цих автомобілів позмагатися з новачком здатні німецькі суперкари від Porsche та Mercedes. MC20 буде презентувати бренд Maserati у класі грантуризмо з їздовими можливостями сучасних гіперкарів. Про технічні характеристики купе ми поговоримо трохи пізніше, адже найбільше нас цікавить його базова ціна, яка за попередньою інформацією складатиме 200 тисяч євро.

Випустивши на світ модель MC20, Maserati розпочинає нову еру власних суперкарів, які отримають надсучасний 6-циліндровий двигун потужністю 620 к.с. та 730 Нм крутного моменту. Новий двигун оснащений подвійним турбонагнітачем за рахунок чого перша сотня для MC20 підкорюється всього за 2,9 секунд. Максимальна швидкість Maserati MC20 дорівнює 325 км/год, що виводить цей суперкар в лідери за цим показником. Силова установка нового італійського суперкару заслуговує щоб сказати про неї ще декілька слів, а саме: це V6 оснащений технологією подвійного згоряння з центральним впорскуванням та сухим картером. Подача палива здійснюється за допомогою тиску у 350 Бар, що зменьшує шуми та вібрації від роботи двигуна. Чудові динамічні показники забезпечуються за рахунок спорядженої маси у 1500 кг, а за показником співвідношення потужності до маси, новачок є кращим у класі.

Фірмовий знак тризуба Maserati впевнено виглядає на широкій радіаторній решітки, при цьому фари головного світла виглядають стриманно та елегантно одночасно. Позаду на купе встановлені вузьки світлодіодні ліхтарі, які підкреслюють ширину автомобіля. Також позаду ми побачимо спортивний диффузор та два патрубки вихлопа, які розміщені високо та близько до центра. Загальна зовнішність купе Maserati MC20 провокує на агресивний стиль водіння та робить екстер҆ єр виразним та розкішним. Їздові характеристики суперкара обіцяють бути топовими, адже автомобіль має адаптивну підвіску з подвійними ричагами та віртуальною віссю. Крім цього купе отримало самоблокуючий задній диференціал з можливістю налаштувань роботи підвіски, рульового керування та двигуна. Maserati MC20 оснащений восьмиступінчастою автоматичною коробкою перемикання швидкостей з подвійним зчепленням та великими ручними перемикачами за кермом.

Інтер҆ єр MC20 виконано в мінімалістичному стилі з якісних матеріалів. Також помітно, що італійці хотіли зробити салон більш сучасним тому добавили два 10-дюймові екрани. Перший відповідає за інформацію панелі приладів, а інший слугує інформаційно-розважальним центром. В обробці салону використані шкіра, алькантара та карбон, що відповідає вартості цього суперкару, яка починається з 200 тисяч євро.

Перші замовлені суперкари доїдуть до клієнтів вже у наступному році, тому очікуємо порівняльних тестів з конкурентами вже весною 2021 року…

 

 

12.10.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Осіння прем҆ єра в сегменті суперкарів Maserati MC20

Політика конфіденційності